Dé specialist in stalen tuinartikelen

Nieuwtjes

2 cortenstalen bloembakken mogen leveren voor de opening van een gloednieuwe duurzame diervriendelijke stal. De stal biedt extra leefruimte en volop daglicht zodat de dieren een natuurlijk dag- en nachtritme ervaren. Na 2 tot 3 weken begint de vorming van de typische oranje-bruine kleur.

Duurzame cortenstalen plantenbakken voor buiten, zeer onderhoudsarm. Ideaal als decoratieve afscheiding van terras of tuin.
Deze plantenbakken bieden de mogelijkheid om op een praktische manier het groengevoel te creëren en tevens als afscheiding te dienen.
De bakken zijn voorzien van zwenkwieltjes zodat uw terras in een handomdraai is heringericht.

Onlangs voor een wandelaar die de St. Jacobsroute naar Santiago de Compostella heeft gelopen deze pelgrim uit Cortenstaal gesneden. De tekst: Buen Camino Peregrino betekent een goede pelgrimstocht toegewenst pelgrim. Dit object is ca. 60 cm. hoog.

Weer een nieuw project.

Een voortuin wordt opnieuw ingericht met cortenstalen borderranden. De randen zijn van 3 mm dik staal en de bovenkanten zijn dubbel omgezet.
Door de borders wordt ook het hoogteverschil opgelost.

Onlangs werden we benaderd door een klant om een bloembak van kinderkoppen te bekleden met cortenstaal. Ze wilde de tuin een moderner look geven maar vonden het zonde om de bloembak af te breken. 
Na goed meetwerk hebben we de omkleding in onze werkplaats gemaakt en bij plaatsing bleek het naadloos te passen. 

 

"De Ontmoeting" is een plek waar ouderen in Raamsdonk elkaar ontmoeten.
Je kunt er onder het genot van een kop koffie een praatje maken maar ook is het mogelijk om samen een spelletje te doen, te knutselen of handwerken.
Om duidelijk te maken dat iedereen welkom is hebben we een koffiepot gesneden van cortenstaal welke buiten komt te staan.

Door de weersomstandigheden zal deze koffiepot na verloop van tijd een uniek karakter krijgen door de bruine roestkleur.

Voor een klant hebben we gemetselde bloembakken naar deze tijd getrokken door aluminium frames om de bestaande bloembakken te maken. De bloembakken zijn gepoedercoat in een 2-laagse coating buitenkwaliteit Ral7021 structuur. Doordat de bakken schuin zijn was het een uitdaging om het passend te krijgen. Het resultaat is prachtig geworden.
In het glossy magazine De Boerin, een vakblad voor vrouwelijke rundveehouders, is een foto van onze bloembak op de redactionele productpagina geplaatst. In de bloembak was een naam, huisnummer en koe uitgesneden. Naar aanleiding van deze advertentie hebben we diverse orders mogen ontvangen.
Een klant van ons zocht een leuk eindejaarsgeschenk voor zijn relaties. Dit is het resultaat geworden. We hebben 30 rendieren mogen leveren.

Bij Grand Caf'é De Kogelvanger te Breda komen natuur en lekker eten samen op een unieke locatie.
De Kogelvanger ligt aan het Mastbos, het oudste cultuurbos van Nederland. Dit bos heeft mooie lange statige lanen met eeuwenoude beuken, vijvers en vennetjes.
Na een lange wandeling kunt u lekker genieten van een hapje en drankje bij De Kogelvanger.

Wij hebben twee grote cortenstalen bloembakken van 1x1x1 meter geleverd t.b.v. de entree van de Kogelvanger.
Cortenstaal staat prachtig in een natuurlijke omgeving.

Het online bestellen van producten is steeds makkelijker geworden, het ontvangen van de producten daarentegen is toe aan een verbetering. Tot voor kort moest u thuisblijven om een pakket in ontvangst te nemen, bij de buren afhalen of naar een afhaalpunt. dit is nu verleden tijd.

Wij hebben een pakket brievenbus ontworpen. Door een speciaal valsysteem kunnen de pakketjes alleen door de deur, waarvan u de sleutel heeft, eruit gehaald worden.

Er kunnen pakketjes in met een afmeting van max. 40 x 35 x 30 cm.

 

 

Voor een groenaannemer hebben we deze schoffel gesneden. De klant heeft zelf de steel eraan gemaakt.

De schoffel was bestemd als cadeau voor een werknemer die met pensioen ging.
De schoffel is gemaakt van staal en daarna zwart gespoten.

Onlangs voor een grote kaasmakerij in Etten-Leur 3 levengrote koeien gemaakt en geleverd. Het is een grazende, een liggende en een staande koe. De koeien komen voor het bedrijfspand te staan.

28 september jl. was het weer zover; burendag! In Waspik-Boven hadden ze het idee opgepakt om een markt te organiseren voor en door bewoners van Waspik. Industrial Garden was ook van de partij.
vanwege het slechte weer was het wel verplaatst naar een binnenlocatie.

Al met al een gezellige dag.

Net als in andere dorpen en steden neemt het aantal ouderen in Waspik toe. Tijdens wandelingen met de ouderen ontdekte men dat er weinig bankjes in het dorp staan die als rustplek kunnen dienen. Met een groep dorpsgenoten werd er een ontwerp gemaakt en de eerste bank werd een feit. In de bank zijn details verwerkt die verwijzen naar het verleden van Waspik. Na de officiële huldiging door de wethouder werd besloten om nog eens 7 buurtbanken te plaatsen. 
Wij zijn inmiddels begonnen met de produktie van de banken en op deze foto is te zien dat de poten reeds verzinkt en gepoedercoat zijn en het logo van Waspik is er op geplaatst. 

Eindelijk is het zover. De 7 buurtbanken staan gereed om geleverd te worden.
De banken worden mooi verdeeld over Waspik-boven en Waspik Beneden zodat er nog meer gelegenheid is om even uit te rusten en een praatje te maken.

  • 1
  • 2